Etusivu » Ohjekeskus » Mikä Pinskupakki?

Mikä Pinskupakki?

Pinskupakki on Pinskujen keskusjärjestön (joskus myös pinskuliitto tai pelkkä liitto) ylläpitämä valtakunnallinen pinskutoiminteiden tukijärjestelmä. Pakin valmistelu projektin voimin alkoi vuonna 2015 ja se otettiin asteittain käyttöön vuoden 2017 aikana. Pakin pääsääntöinen funktio on tarjota pinskuohjaajille ja muille aktiiveille tukea, resursseja sekä työkaluja toiminnan tekemiseen.

Pakista löydät seuraavaa:

Toiminta

Toiminta-osiosta löydät parhaillaan aktiiviset toiminnot: käynnissä olevat kerhot ja tuloillaan olevat tapahtumat. Aktiiviset pinskuohjaajat voivat myös etsiä täältä sopivia paikkoja tapahtumien järjestämiseen (vaatii sisäänkirjautumisen).

Koulutus

Koulutus-osiosta löydät luonnehdinnan pinskujen koulutusjärjestelmästä sekä kurssijaon. Koulutusohjaajat (=koulutusohjaajan kurssin käyneet) löytävät täältä myös ohjeet koulutuksien järjestämiseen.

Ohjelma

Ohjelma-osio käsittelee pinskuohjelmaa: kasvatustavoitteellisia aktiviteetteja, leikkejä ja lauluja. Ohjelmaosio on kaikille avoin, joten sinun ei tarvitse kirjautua sisään käyttääksesi sitä.

Toiminnan järjestäminen

Näkyvissä vain sisäänkirjautuneille. Toiminnan järjestäminen -osio sisältää perustietoa pinskutoiminnan järjestämisestä, mm. valmiita mallinteita ja selkeitä ohjeita. Järjestäessäsi tapahtumaa kannattaa nämä alakohta lukea ja sisäistää huolellisesti.

Tietoa tekijöille

Näkyvissä vain sisäänkirjautuneille. Tietoa tekijöille -osio sisältää erilaisia lisätietoartikkeleita ja materiaaleja eri toimintojen tueksi. Täältä löydät mm. koulutusten lähdemateriaalit ja muita lisätietoja.

Yhteystietokanta

Näkyvissä vain sisäänkirjautuneille, rekistereiden sisällöt vain rekisterikäsittelijöille. Yhteystietokanta on kolmijakoinen rekisteri, joka sisältää tiedot kaikista pinskutoimijoista, -järjestöistä ja toiminta-alueista.

Ohjekeskus

Näkyvissä vain sisäänkirjautuneille. Ohjekeskus sisältää käytännön ohjeita pinskupakin käyttämiseen.

Tämän sivun lyhytosoite on: pinskupakki.fi/node/10260